Replokal och inspelningsstudio

I Skarpnäcks Kulturhus finns en utrustad replokal. Den går att hyra vid enstaka tillfällen alternativt återkommande (grundutrustning ingår). Efter en obligatorisk lokalgenomgång får du tillgång till lokalen även utanför Skarpnäcks Kulturhus öppettider.

Utrustning

1 trumset (Pearl Export, 2 crash, 1 ride)
3 mickstativ samt 3 mickar
2 basförstärkare (Fender Rumble 500), Behringer topp med 1x15
2 gitarrförstärkare (Fender Mustang IV V2 150W )
1 Peavey combo
1 Yamaha rörförstärkare, combo
1 Keyboard Yamaha DGX-650
1 PA (Yamaha StagePas 600i)

Ta med egna instrumentkablar och trumstockar.

Det finns möjlighet att koppla in telefon/dator etc. för att spela upp musik. Ta med egen kabel (3.5mm tele>phono)

Saknar du egen gitarr eller bas, fråga personalen så kan du få låna av oss.

 


Prislista replokal

 Vuxen 131 kr/timme alternativt abonnemang om 788 kr/månad (abonnemanget betalas 10 av årets 12 månader /1 månads uppsägningstid)

Ungdom **98 kr/timme alternativt abonnemang om 525 kr/månad (abonnemanget betalas 10 av årets 12 månader /1 månads uppsägningstid)

Barn & ungdomar under 18 år repar kostnadsfritt under husets öppettider och under vuxens ansvar. 

Vi har ett tak (max. 8 timmar/månad) på antalet repetitionstimmar, för att så många som möjligt skall ha tillgång till lokalen. (alla priser inklusive moms)


Intresserad av att hyra replokal?

Skicka ett mail till lokaler.kulturhuset.skarpnack@stockholm.se där du specificerar vilken lokal och vilka tider du önskar hyra, ditt namn och adress.

Kontrakt på lokal skrivs terminsvis höst och vår, förutom i de fall du hyr per timme. Ligger bokningen utanför ordinarie öppettider måste du ha en genomgång av larm och lås samt kvittera ut larmkort och nyckel. Var därför ute i god tid!

Om ingen i bandet är myndig kan man bara boka reptid under våra ordinarie öppettid när det finns personal på plats som kan öppna och låsa/larma.


Studio

Vi har byggt till ett kontrollrum i replokalen där vi nu har en studio. Macdator med Logic, ljudkort, keyboard, sångmick.

Vi har även investerat i mickar och multikabel så att det kommer att gå att micka upp trummor och förstärkare för inspelning.

 

Bilder på replokalen

Uppdaterad