Tappa tand

Regissören och dramatikern Ann-Christine Magnusson är tillbaka efter jättesuccén Äta själv! med en ny och rafflande berättelse om längtan efter att bli stor och framför allt – att få den där underbara gluggen mellan tänderna. För familj, förskola och skola (4–8 år)

Det finns inget som Ingrid hellre vill än att tappa en tand! Hon vill att alla ska komma och dra i den lösa tanden – och beundra. Hon vill, precis som storebror, få pengar i glaset från tandfen och en glugg att visa upp på förskolan. Ingrid blir mer och mer besatt att tappa tand, hon låtsas att hon har lösa tänder, hon lurar tandfen med äppelkärnor och hon målar svart i munnen.

Tappa tand

Men är allt detta så smart, egentligen? Hur ska hon ta sig ur denna soppa? Här behövs tandfens hjälp! Ingrid kommer till sist till insikt om det fina med att var sak har sin tid och att det faktiskt finns fördelar med att ha sina tänder kvar.

En rolig och underfundig föreställning om längtan, hopp och avundsjuka, efter en idé av Amanda Klasa Fornhammar. I rollen som storebror ser vi Ludwig Bertling Vik, och rollen som Ingrid delas under hösten av Nora Ericsson och Lina Söderberg.

Boka här!

Föreställningen spelas på Skarpnäcks Kulturhus den 18, 19 och 20 november. Det blir två föreställningar per dag med start kl 9.30 och 10.45 Ni har nu möjlighet att boka era biljetter till subventionerat pris (65 kr/person, en vuxen på 10 barn går gratis) genom att maila senast den 8/10 till: kurs@stockholm.se

Uppdaterad