Hugo

Vi har äran att presentera Boulewardteaterns fina föreställning ”Hugo, elak, blodtörstig och … jättefarlig?” Om en jättesnäll krokodil, efter en bok av Mia Nilsson. Föreställningen passar barn från 3 år.

Hugo har ofrivilligt lämnat livet som cirkusartist bakom sig och råkat hamna långt ute i skogen. Med ett förflutet som lindansare är Hugo förstås ingen vanlig krokodil, han älskar att sticka och baka och vill inget hellre än att få besök i sitt prydliga lilla hus. Men att skaffa vänner i skogen är inte helt lätt – så fort Hugo dyker upp flyr de andra djuren för livet och snart går vilda rykten om att ett livsfarligt monster kommit till trakten. Hugo försöker göra det bästa av situationen och sätter genast en plan i verket för att bli accepterad. Förhoppningsvis vågar de andra djuren komma tillräckligt nära för att inse att trots att Hugo är stor, grön och hårdhudad så har han faktiskt ett hjärta av guld ... Fantasi, drama, spänning & humor i musik, sång, mim och berättande.

hugo
 
Medverkande

Regi & Dramatisering: Roger Westberg
Skådespelare: Gustav Lundkvist, Elinne Leandersson och Isabell Ström
Musik & sångtexter: Jörgen Aggeklint
Scenografi: John Söderberg
Kostym: Malin Tivenius
Ljus: Kundali Löfstrand
Film: Andrzej Markiewicz
Formgivning: Carin Lundhquist Frenning

Tid & plats
När:
14–16 oktober kl. 9.30 och 10.45
Plats: Skarpnäcks kulturhus
Föreställningslängd: ca 40 min

Boka här!

Ni har nu möjlighet att boka era biljetter till subventionerat pris (65 kr/person, en vuxen på 10 barn går gratis) genom att maila senast den 19/9 till: skarpnackskulturhus@stockholm.se

Uppdaterad