Klassiska seniorträffar

En man och en kvinna samtalar i en soffa och skrattar.
Foto: Lieselotte van der Meijs

Under hösten har Skarpnäcks kulturhus anordnat seniorträffar för dig med LSS-boende. Träffarna har skett varannan vecka och programmet har börjat med gemensam lunch från Nalins restaurang. Sedan har vi haft underhållning eller en aktivitet.

Höstens tillfällen är:
Måndagen den 24 oktober
Måndagen den 7 november
Måndagen den 21 november
Vi startar klockan 11:30 och slutar klockan 14.

Adress: Skarpnäcks kulturhus, Skarpnäcks Allé 25.
Hur: Du behöver inte anmäla dig. När du kommer gå direkt till restaurangen och beställ din mat. Sedan äter vi tillsammans inne i salen.
Frågor: Ring eller mejla till Skarpnäcks kulturhus. Telefon, 08-508 172 14 E-post, skarpnackskulturhus@stockholm.se

Fritidsutvecklarna

Fritidsutvecklarna arbetar för att se till att det finns ett kultur- och fritidsutbud som är tillgängligt för vuxna som bor i gruppbostad eller servicebostad för personkrets 1 i LSS i Stockholms stad. Jenny Åhsberger och Ruben Aranda på idrottsförvaltningen arbetar med uppdraget.

Vem kan ta del av aktiviteterna?

Informationen om aktiviteterna är fritt att sprida och verksamheterna är tillgängliga för alla vuxna som tillhör personkrets 1 både i Stockholms stad och i andra kommuner.

Klassiska seniorträffar för dig inom LSS-bostad är ett samarbete mellan fritidsutvecklarna, Skarpnäcks kulturhus, Skarpnäcks bibliotek och Kulturturnen. Idén kommer från seniorer i referensgruppen kultur- och fritid.

 

Uppdaterad