Ät så spelar vi - seniorunderhållning

Välkommen till den öppna mötesplatsen i Skarpnäcks Kulturhus. Ät så spelar vi är vår populära musikunderhållning för seniorer över 65 år. Du är hjärtligt välkommen hit för att lyssna till olika musikakter och samtidigt äta en bit god mat, tillagad av Hometown Kafé.

Verksamheten styrs utifrån viljan att erbjuda meningsfull samvaro. Du behöver inte föranmäla dig, utan kommer när det passar. Våra aktiviteter är kostnadsfria, undantaget eventuell mat eller fika som du kan köpa vid Hometown Kafé.

Tid: Varannan torsdag kl. 12.00
Plats: Hometown Café, Skarpnäcks Kulturhus

Ät så spelar vi våren 2019


14/2 Vårt eget 50 tal

En föreställning sprängfylld med musik, historier och nostalgi, från ett av 1900-talets mest händelserika årtionden. Vi återknyter kontakten med låtar som Diana, Volare, Flickorna i Småland m fl och personligheter som Lennart Hyland, Nacka Skoglund, Elvis och Tommy och många andra. Leif Gellerfalk och Rolf Hagelin.

28/2 Jag tänker ofta på Edit Piaf

En scenisk rapsodi med Edit Piafs musik. På scenen finns Solveig Faringer –sång och Maria Peiseniece –accordeon.

14/3 Old country

Old Country Cover Band underhåller med levande musik från 50 – 80-talet, artisterna är Gunnar Calais, Janne Cronebäck, Sören Helander och Jolle Swedberg.

28/3 Signe Bäck

Med sång och gitarr presenterar Signe Bäck en akustisk konsert bestående av stämningsfull musik från Sverige, Latinamerika och andra delar av världen, i en blandning av nya och gamla låtar.


11/4
Artist är ännu ej bokad

25/4 Allsång med en kavalkad av klassiska sångnummer

Till eget ackompanjemang på piano, gitarr och dragspelbjuder Mats Hedén upp till allsång med tillhörande allsångshäften. Så om du känner dig sugen på att fylla i med lite ord & toner här och var så... SJUNG UT!!!

Plats

Skarpnäcks Kulturhus
Skarpnäcks allé 25

Kontakt

Mötesplatsen Skarpnäck
Mötesplatsen telefon 08-508 155 41

Gruppchef Yvonne Jagenstedt
E-post: yvonne.jagenstedt@stockholm.se
Telefon: 08-508 18 824

Kajsa Nilhag
Tel: 08-508 155 41

Mötesplatsens hemsida

Uppdaterad