Ät så spelar vi – seniorunderhållning

Välkommen till den öppna mötesplatsen i Skarpnäcks Kulturhus. Ät så spelar vi är vår populära musikunderhållning för seniorer över 65 år. Du är hjärtligt välkommen hit för att lyssna till olika musikakter och samtidigt äta en bit god mat, tillagad av Nalin´s Café & Restaurang.

INSTÄLLT TILLSVIDARE PÅ GRUND AV CORONAVIRUS!

Verksamheten styrs utifrån viljan att erbjuda meningsfull samvaro. Du behöver inte föranmäla dig, utan kommer när det passar. Våra aktiviteter är kostnadsfria, undantaget eventuell mat eller fika som du kan köpa från Nalin´s Café & Restaurang.

Ät så spelar vi våren 2020

Vårens konserttillfällen blir:
12 mars – Linda Rapp
26 mars – Mikael Edfelt
9 april – Mats Hedén
23 april – Belinda Allgulander & Erik Steen
7 maj – Lindblom, Håden & Hülphers

Linda Rapp

Linda Rapp

12 mars // Linda Rapp
Linda Rapp med musiker bjuder på fartfylld underhållning med glimten i ögat. De varvar gamla örhängen med rock ´n roll, allsång och dansbandsgung.

Mikael Edfelt

26 mars // Mikael Edfelt
Cornelis i våra hjärtan är den dramatiska berättelsen om en av vår tids största poeter och mest folkkära artister. Under sitt stormiga, femtioåriga liv tjänade han oerhörda penningsummor och gjorde av med ännu mer – jagad av kronofogde och eftersökt hela nöjesbranschen. En framgångssaga under sin livstid – mot slutet hyllad av den nya generationens rockfans. Mer än trettio år efter sin död, har han en stor fanskara hos nya generationer. 

Mats Hedén

Mats Heden

9 april // Mats Hedén
Vi bjuder in till Ett lass Berghagen. Titeln på denna ”minirevy” avslöjar att vi kommer att kasta ett öga på Lasse Berghagens omfattande karriär och gedigna musikskatt! Tillsammans med musikern och skådespelaren Mats Hedén kommer vi att botanisera i redan klassiska sångnummer från Lasses karriär.

Belinda Allgulander & Erik Steen

23 april // Belinda Allgulander & Erik Steen
En konsert om kärlek, desperation, svartsjuka och passion, passionerad färgstark tango med inslag av flamenco. Belinda och Erik spelar musik i gränslandet mellan det klassiska och det folkliga, flöjtens varma klang och gitarrens glittrande toner lämnar ingen oberörd.

Piazolla, Albeniz och Ibert är några kompositörer som publiken kommer att få uppleva, blandat med egna flamencokompositioner och några av våra vackraste sånger om våren. Artisterna berättar om musiken och tillsammans med musikerna kan publiken leva sig i in i tangons och flamencons värld.

Lindblom, Håden & Hülphers

Lindblom, Håden & Hülphers

7 maj // Lindblom, Håden & Hülphers
Bandet spelar jazz, blues, gospel, country och populärmusik samt en del eget material. Musiken varvas med korta och roliga mellansnack. Bandet består av: Pär Lindblom, sång, gitarr, mandolin, slide och munspel. Urban Håden: sång och guitar. Matias Hülphers: sång, keyboard och ukulele. Det bjuds på musik av: Ry Cooder, Merle Haggard, Tommy Emmanuel, JJ Cale med flera.

Plats

Nalin´s Café & Restaurang/Skarpnäcks Kulturhus foajé
Skarpnäcks Kulturhus
Skarpnäcks allé 25

Tid

Varannan torsdag kl. 12.00

Kontakt

Mötesplatsen Skarpnäck
Mötesplatsen telefon 08-508 155 40

Enhetschef Yvonne Jagenstedt
E-post: yvonne.jagenstedt@stockholm.se
Telefon: 08-508 188 24

 

Mötesplatsens hemsida

Uppdaterad