Sportlovet 2023

När du tröttnat på skidbacken eller att kinderna nyper av för mycket frisk luft, kan du komma till Skarpnäcks kulturhus där årets sportlovsaktiviteter bjuder på bland annat disco för dig med funktionsnedsättning, skapandeverkstad med Sportobelli och Hästborttagningen, en barnföreställning med Boulevardteatern.

Lördag 25 februari

Kl. 18-21

Disco för unga med funktionsvariationer

Nu blir det feststämning i Skarpnäcks kulturhus. Du som har en funktionsvariation och är 13 år och uppåt är välkommen på disco med dj, glitter och karaoke. 
Läs mer här!

Måndag 27 februari & onsdag 1 mars

Kl. 13-16
 

Sportobelli 

Välkomna till Skarpnäcks kulturhus skaparverkstad som har öppet för skapande första lördagen i månaden. Under sportlovet blir det två extratillfällen med tema karnival!

Lördag 4 mars 

Kl. 13

Hästborttagningen med Boulevardteatern

Hästborttagningen handlar om en flicka som inte kan läsa. Amarin tänker för mycket på hästar och för lite på bokstäver. Hon tänker så mycket på hästar att hon ryktar sin ryggsäck och borstar sin skolbänk.
Läs mer här!
Boka biljett!

kl. 11-15

Sportobelli

Välkomna till Skarpnäcks kulturhus skaparverkstad som har öppet för skapande första lördagen i månaden. Under sportlovet blir vi inspirerade av Boulevardteaterns föreställning och kör tema: häst under dagens skapande.

Uppdaterad