Sportlov 2021 / 1-5 mars

Screentryckkurs

(för dig född 2009-2005 / kostnadsfri)

Delta på en snabb (halvdagslång) kurs i silkscreen/screentryck och tryck dina egna motiv! En T-shirt ingår i kursen (men det går bra att ta med andra saker du önskar trycka på).

Inför kursen kommer en video skickas ut till samtliga deltagare. Filmen beskriver hur varje moment kommer gå till och du kommer kunna bekanta dig en smula med lokalerna. Dessutom kommer alla deltagare behöva skicka in en bild med sitt motiv till kursledaren, så allting är förberett inför kurstillfället och energin kan läggas på att trycka.

Kurstillfällen:
4 mars 09:30 – 12:30
4 mars 13:00 – 16:00
5 mars 09:30 – 12:30
5 mars 13:00 – 16:00

Först till kvarn (maximalt fyra deltagare per kurstillfälle då avstånd skall kunna hållas), så anmäl ditt deltagande så fort som möjligt! Anmäl dig genom att skicka ett mail till: juliadalgren@hotmail.com, ange namn, personnummer, samt vilka av kurstillfällena du kan delta.

Svar om vilka som fått plats skickas ut senast den 24 februari, men fundera gärna redan nu på ett motiv. Vid frågor kontakta gärna kursledare Julia på e-postadressen ovan.

I samarbete med kulturskolan

Akrobatik grund

mån 10:00–11:00
tis 10:00–11:00
tis 11:15–12:15

Här kan du testa på allt från grunderna i akrobatik så som kullerbytta, hjulning och huvudstående till mer avancerade volter på matta, trampets och plint. Innehållet kommer att anpassas efter deltagarnas nivå och önskemål! Mer information & anmälan!

Luftakrobatik

mån 15:00–16:00
tis 15:00–16:00
ons 15:00–16:00

För dig som vill fokusera och lära dig mer om luftakrobatik. Vi bygger upp styrka, uthållighet och flexibilitet i samband med och förberedelse för disciplinerna tyg, rep, trapets och ring. Mer information & anmälan!

Teater grund

mån 10:00–12:00
tis 10:00–12:00
ons 10:00–12:00

Välkommen och prova på teater under sportlovet. Från idé till en färdig teaterföreställning. Vi använder oss av dramaövningar och teaterimprovisationer. Mer information & anmälan!

Teater grund (kostnadsfri)

mån 11:30–15:30

Genom lekar och olika övningar går vi igenom grunderna för improvisationsteater. Tillsammans skapar vi en berättelse som vi formar till en föreställning. Mer information & anmälan!

I samarbete med Skarpnäcks bibliotek

Digital Skrivarworkshop

(för dig mellan 9-12år)

Har du en massa berättelser inom dig och vill ha nåt kul att göra på sportlovet? Anmäl dig till två träffar fulla av inspiration, övningar och skapande!

Vi träffas två gånger på Zoom: 2/3 och 4/3 kl. 13.00-14.30
Mer info och anmälan!

Covid - 19

Först och främst vill vi påminna om att vi har ett gemensamt ansvar (besökare & arrangör) att följa rådande rekommendationer och direktiv!

Våra rekommendationer:

• Stanna hemma vid sjukdomssymtom
• Korta besök
• Håll avstånd
• Vid vistelse, använd handdesinfektionen som finns tillgängligt på flera platser i huset och/eller tvätta dina händer med tvål och vatten på toaletterna i vår foajé!

Var rädda om varandra! / Personalen, Skarpnäcks kulturhus