Peace of mind

Peace of mind = sinnesro, inre frid. Det här är en kurs för dig som som från tid till annan känner dig: Stressad, att det tjattrar på i huvudet och att det är svårt att koppla av.

På den här kursen jag med mig av mina personliga favoriter. Övningar och metoder som får mig att komma ner i varv, hitta lugn och ro och uppleva stillheten inom mig.

Det blir en unik blandning av andning, Qigong och klangmeditation. Andningsövningarna hjälper oss att lämna huvudet och komma in i kroppen. Qigongens meditativa rörelser aktiverar kroppens eget lugn och ro system. Programmet Lyft upp Qi är specifikt framtaget för att läka kropp och sinne. Klangskålarnas toner och vibrationer tar dig till en djup avslappning. Ett tilstånd där kroppens självläkningsförmåga aktivteras. Vi avslutar med en kopp te och reflektion.

Efteråt kommer du att känna dig lugn, avslappnad och fylld av ny energi En perfekt påfyllning inför resten arbetsveckan.

Om kursen

Kursen omfattar 6 tillfällen om 60 minuter. Minimum 3 deltagare och maximalt 6 deltagare. Yogamattor och filtar finns på plats för dig som vill låna.
Kursstart 1: Den 31 augusti (6 tillfällen)
Kursstart 2: Den 12 oktober (6 tillfällen)

Anmälan:https://kimiora.bokadirekt.se

Kontakt:Mail: carola.lassen@gmail.com Mobilnummer: 070-728 47 44 ww.kimiora.se

Anmälan

Mejla till carola.lassen@gmail.com.

Plats

C-salen

När 

Måndagar (start måndag 31/8), tid: 17.30–18.30.

Pris 

1 495 kronor

Info

070-728 47 44.

Uppdaterad