Kundaliniyoga

Kundaliniyoga enligt Yogi Bhajan

En gratis nybörjarkurs som ger en introduktion till Kundaliniyogan och dess grundtekniker. Vi gör yogapass som visar bredden inom kundaliniyogan - med både mjuka och mer utmanande övningar. Passen avslutas med djup avslappning och meditation.

OM KUNDALINIYOGA

Kundaliniyoga stärker och mjukar upp muskler och leder vilket förebygger och lindrar problem med bland annat rygg, nacke och axlar. Yogaövningarna stärker nervsystemet och musklerna, stimulerar cirkulationen, stärker immunförsvaret och rensar kroppen från gifter. Kundaliniyoga skapar också inre balans, avslappning, medvetenhet och ger ökad uthållighet, energi och koncentrationsförmåga.

Kundaliniyoga passar alla - oavsett ålder, vighet, fysisk form eller tidigare yogaerfarenhet. Du utgår alltid ifrån din egen dagsform och fysiska förmåga och bygger på därifrån. Det finns ingen prestation eller något att bli bra på - det handlar enbart om att ta hand om sig själv för att må bra.

Var: C-salen i Skarpnäcks kulturhus
När: tisdagar kl. 18:30 - 20:00 med start 5 mars & slutar 30 april (8 pass); uppehåll 16/4 (Påsklov).
Pris: gratis (om du vill ge en valfri symbolisk summa går det självklart bra)
Övrigt: ta med yogamatta/liggunderlag, filt (så du inte fryser under vila & meditation), gärna en kudde att sitta på samt vattenflaska. Ha på dig mjuka kläder.

 

Jag som håller kursen heter Kristin Jonsson och är internationellt certifierad Kundaliniyoga- och meditationslärare enligt Yogi Bhajan och jag har själv utövat Kundaliniyoga sedan 2007. Har du någon fråga maila till: kristin_jonsson7@hotmail.com

Kommande pass

Uppdaterad