Nia dans

Nia är en träningsform som blandar dans, kampsport och läkande kroppsterapier. Allt till underbar musik på ett lekfullt och njutningsfyllt sätt. Nia dansas barfota!

Inspirationskällor

Dans: Modern dans, Jazz dans och Duncan dance
Kampsport: Tae-Kwon do, Aikido, Thai-chi
Läkande tekniker: Yoga, Alexanderteknik, Feldenkrais

Om Niadans

Nia är en glädjefylld, kraftfull och spännande blandning av kampsport, dans, yoga och kroppsterapier allt till underbar musik. Nia är en träningsform som lika mycket tilltalar kropp, sinnen, själ och känslor och på så sätt ger chanser för en personlig utveckling. Nia är lite som choklad, svårt att beskriva, måste upplevas och väldigt njutningsfullt. Välkommen!

Ledare: Carola Lassén

När

Måndagar kl 19–20.

Terminen startar måndag 31 augusti 2020 och håller på till måndag 23 november 2020 Uppehåll på höstlovet v44, måndag 26/10.

Bokning

Nytt för hösten är att antalet platser är begränsat till 11 personer. För att delta behöver du boka din plats. Det gör du på BokaDirekt. Du hittar direktlänk längre ner eller sök på Kimi Ora – att söka hälsa på sajten Bokadirekt. Du provar på för 100 kronor första gången. Välkommen!

Pris

Prova på 100 kronor (gäller vid ett tillfälle). Drop in per gång 220 kronor. Klippkort 6 ggr 1200 kronor. Klippkort 12 ggr 2160 kronor.Klippkortet gäller på samtliga klasser giltigt 1 år. 

Kontakt

Mail: carola.lassen@gmail.com Mobilnummer: 070-728 47 44 www.kimiora.se

 

 

 

Uppdaterad