Klangskålsmeditation

Välkommen till en njutningsfull stund bara för dig. Låt det ljuvliga ljudet från Tibetanska klangskålar skölja över dig. Det läkande ljudets vibrationer och övertoner tar dig snabbt in i en vilsam meditation där störande tankar skingras. Din kropp och ditt sinne tas ner till en djupare nivå av avslappning där läkning och återhämtning kan ske.

Under den guidade meditationen tas du genom kroppen på en resa ner till avspändhet och avkoppling både i sinnet och kroppen. Vibrationerna når långt in i kroppen på cellnivå. Ljudet renar och balanserar kroppens energier. Stress och spänningar släpps och i den djupa avkoppling som sker aktiveras kroppens egen förmåga till självläkning och återhämtning.

Klangmeditationen hålls i C-salen med plats för upp till 6 deltagare. För bästa effekt rekommenderas 3-5 tillfällen. Inga förkunskaper krävs. Även om du inte är van att meditera så hjälper dig klangskålarna att skingra dina tankar och du kommer snabbt in i djup, vilsam meditation.

Yogamatta och filt till 6 deltagare finns på plats. Vi avslutar med att komma tillbaka under stillhet och för dig som vill finns en kopp te och en stund för reflektion. Meditationsklassen pågår totalt 60 minuter.

Kostnad

250 kronor/tillfälle

Bokning

Mejl: carola.lassen@gmail.com

Du som har klippkort för NIA kan använda ett klipp som betalning

20 procent rabatt vid bokning av fler tillfällen och för sjukskrivna, arbetslösa, föräldralediga och pensionärer.

Prova klangmassage

Jag ger även privat behandling med klangmassage. Under en klangmassage placerar de tibetanska klangskålarna direkt på kroppen så att vibrationerna arbetar djup i kroppens alla strukturer. Ta kontakt för tid, plats och pris.

Kontakt

Mail: carola.lassen@gmail.com
Mobilnummer: 070-728 47 44
Betalning: Kontant, Swish: 070-728 47 44

Uppdaterad