Hoppfullhet / 1 september - 6 oktober 2021

Under Coronapandemin har det gått att läsa en hel del om den psykiska ohälsan orsakad av isolering. Detta gäller inte minst de med funktionsvariationer i Sverige som exempelvis inte längre har kunnat delta på sin dagliga verksamhet på samma vis som tidigare.

Som en reaktion på detta skapades tillsammans med Liljevalchs konsthall ett evenemang som kom att kallas Kreativ Paus. Ett initiativ som syftar till att använda kreativitetens kraft för att motverka denna psykiska ohälsa skapad av isolering. Att helt enkelt låta konstnärligt skapande vara något att rikta sin energi genom, under en tid då livet för somliga nästan stått stilla.

Efter två omgångar av detta spännande projekt vill BonZi nå ut till fler och först och främst till alla Skarpnäcksbor, eftersom verksamheten är förlagd i Skarpnäck.

Precis som tidigare vill de visa att alla kan skapa utifrån sina förutsättningar oavsett funktionsvariation och att skapandet gör att du mår bra. Den enda skillnaden är temat, vilket denna gång är hoppfullhet och visst finns det hopp!

Kreativ Paus webbplats!

Hoppfullhet ställs ut på Skarpnäcks kulturhus och Liljevalchs under samma period. Så behöver du mer inspiration och vill se fler konstverk, bege dig till Liljevalchs!

Bonzi

BonZi personligt stöd har funnits i Skarpnäck i 10 år där vi bedrivit insatser för personer i behov av personlig assistans samt avlösar- och ledsagarservice. Vi finns för att stötta våra kunder med olika funktionsvariationer och för att underlätta deras liv, på deras villkor.

Friskvård ligger oss varmt om hjärtat, oavsett om det är fysiskt eller mentalt. Vi försöker att se det friska i människan och att alla kan göra någonting!

Kontakt

Skarpnäcks allé 60
128 33 Skarpnäck
Telefon: 08-588 92 600
E-post: info@bonzi.se
weebplats: www.bonzi.se

Workshops

Under utställningsperioden kommer BonZi hålla i workshopar som du kan delta på. Samtliga workshopar finns presenterade här nedan.

Uppdaterad