Klassiska seniorträffar

  • Öppettid

    29 maj 11:30–14:00

  • Pris

    Kostnadsfritt

    Du behöver inte anmäla dig. När du kommer gå direkt till restaurangen och beställ din mat. Sedan äter vi tillsammans inne i salen.

Under våren anordnar Skarpnäcks kulturhus seniorträffar för dig med LSS-boende. Träffarna sker månadsvis och programmet inleds med gemensam lunch från Nalins restaurang. Därefter blir det en gemensam aktivitet eller underhållning. Idag blir det högläsning.

Måndagen den 29 maj 2023
Aktivitet: Högläsning med Skarpnäcks bibliotek

Vi startar klockan 11:30 och slutar klockan 14.

Adress: Skarpnäcks kulturhus, Skarpnäcks Allé 25.
Hur: Du behöver inte anmäla dig. När du kommer gå direkt till restaurangen och beställ din mat. Sedan äter vi tillsammans inne i salen.

Frågor: Ring eller mejla till Skarpnäcks kulturhus. Telefon: 08-508 172 14, e-post: skarpnackskulturhus@stockholm.se

Fritidsutvecklarna

Fritidsutvecklarna har uppdraget att utveckla ett tillgängligt kultur- och fritidsutbud inom Stockholms stad. Målgruppen för utbudet är vuxna personer med rätt till LSS-insatser och har intellektuell funktionsnedsättning eller autism.

Om du har frågor om kultur och fritid eller vill tipsa om någon aktivitet kan du kontakta Jenny Åhsberger.

Vem kan ta del av aktiviteterna?

Informationen om aktiviteterna är fritt att sprida och verksamheterna är tillgängliga för alla vuxna som tillhör personkrets 1 både i Stockholms stad och i andra kommuner.

Klassiska seniorträffar för dig inom LSS-bostad är ett samarbete mellan fritidsutvecklarna, Skarpnäcks kulturhus, Skarpnäcks bibliotek och Kulturturnen. Idén kommer från seniorer i referensgruppen kultur- och fritid.

Här är Fritidsutvecklarnas blogg!