Skapa din egen superhjälteberättelse

 • Öppettid

  27 maj 13:00–14:30

 • Pris

  Kostnadsfritt

  Drop-in! Begränsat antal platser. 

 • Plats

  B-salen

Med Johanna Abdo, grundare till ELSA och SAM där hon bland annat håller i workshops i vilka hon samtidigt hjälper barn att utmana normerna.

Med unikt material som Johanna själv tagit fram/med så att alla barn ska kunna rita sig själva och skapa superhjältemasker.

Om workshopen

Om ett barn skulle rita en superhjälte utan vägledning, hur tror ni att superhjälten skulle se ut?

Vi bjuder in till en workshop där barn får chans att skapa sin egen superhjälteberättelse, samtidigt som vi hjälper barnen att utmana normerna. Barn har från tidig ålder fått se hur superhjältar "ska se ut", men självklart kan superhjältar se olika ut! Ta med ditt barn och skapa en berättelse utifrån våra superhjältar, där bara fantasin sätter gränserna.

Ni kan välja mellan att skriva en berättelse, en serietidningsremsa eller rita teckningar. Ni får även chans att skapa er egen superhjältemask!

Med superkrafter, regnbågens alla färger och lim kan allt hända!

Passar för barn 5 till 10 år. 

Alla barn har rätt att se våra härliga olikheter, och lika värde!

Om Johanna Abdo

Jag är en tvåbarnsmamma som blev så otroligt frustrerad över det homogena utbudet av barnprodukter, och bestämde mig för att bidra till förändring i samhället. Jag grundade verksamheten ELSA och SAM för öka medvetenhet och göra det lättare att skapa en miljö för barnen som speglar hela samhället.

Jag brinner för att alla barn ska känna sig sedda, värdefulla och viktiga nog för att få vara med. Som uppväxt på Södermalm i Stockholm, och ensam mörkhyad person i princip alla rum jag har varit i, vet jag hur viktigt det är med inkludering och mångfald.

Det borde vara en självklarhet att alla barn får se våra härliga olikheter och lika värde, oavsett hur vi ser ut!

Johanna Abdo

— VD och Grundare till ELSA och SAM