För evigt med Ison & Fille

Foto: Per Kristiansen, Form: Mattias Broberg
  • Öppettid

    8 jun 19:00–20:10

  • Pris

    Fri entré

  • Plats

    Kaninparken, Skarpnäck

Riksteaterns hyllade teaterkonsert åker nu på turné i Stockholms parker! Hiphop-duon Ison & Fille framför sin älskade låtskatt live på scenen till en berättelse om vänskap och drömmar hos Asse, Isra och Feliz. De tre vännerna spelas av Alma Eliasson Godonou, Natalia Fuentes Araya, Srdjan Nedzipovski och med på scen finns även DJ Taro. För manus och regi står prisbelönade dramatikern Åsa Lindholm.

Asse, Isra och Feliz är vänner. Eller mer än så. De är bundsförvanter. Allierade. Familj. De kommer från orten, och känner den och varandra utan och innan. Vet vilka som går att lita på och inte. Vet hur det är att inte få något gratis. Att behöva klara sig själv, kämpa. Med pengar. Med boende. Med jobb. Skola. Drömmar. Livet. De bär alla tre på sina egna livsberättelser och bagage, nojor och drivkrafter. Och så drömmarna då. Kan drömmar verkligen bli sanna för sådana som dem?

Medverkande

Ison & Fille
DJ Taro
Alma Eliasson Godonou
Natalia Fuentes Araya
Srdjan Nedzipovski

Konstnärligt team

Manus och regi:Åsa Lindholm
Videodesign:Roxy Farhat
Ljusdesign/scenbild:Johan Sundén
Kostymdesign:Mary-Anne Buyondo
Maskdesign:Rebecca Afzelius
Dramaturg:Jani Lohikari

Förlag:Colombine Teaterförlag
Affisch: Foto:Per Kristiansen/ Form:Mattias Broberg
Pressbilder:Sören Vilks

I föreställningen citeras urFör evigt epilogav Meron Mangasha

För evigt med Ison & Fille är en produktion från Riksteatern.