Kulturskolan – tisdagens kurser

  • Öppettid

    31 maj 16:00–19:40

  • Pris

    Se kulturskolans hemsida

  • Plats

    A-salen

I kulturskolan ger vi dig mellan 6 och 22 år utrymme att upptäcka, utveckla och uttrycka dig på din fritid. Vi ger dig plats att fylla omgivningen med ord, bilder, toner, rörelser och passion. Rum för fantasi!

Nycirkus grundkurs

En form som bygger på samarbete, tillit och ansvar. Vi jobbar föreställningsinriktat och bygger föreställningar kring de uttryck som barnen och ungdomarna vill använda sig av, dans, teater, akrobatik, jonglering, mim…Allt är möjligt!

Lärare: Marian Lindgren
marian.lindgren@edu.stockholm.se

Cirkus fortsättningskurs

Du får lära dig bland annat akrobatik på matta, par-akro, balans, jonglering och luftakrobatik (trapets, ring, tyg…).Vi jobbar också med teaterövningar och rörelselekar för att träna kroppskontroll, självförtroende och att bli en bra grupp. Du kommer också att få experimentera med att vara framför en publik genom olika övningar och föreställningar.

Obs! Två terminers förkunskaper krävs för att delta i fortsättningskursen; kontakta läraren innan bokning!

Lärare: Marian Lindgren
marian.lindgren@edu.stockholm.se

Tider

Nycirkus - grundkurs, A-salen, kl. 16:00-17:00 (för dig född 2009–2012)
Nycirkus - fortsättningskurs, A-salen, kl.18:10-19:40 (för dig född 2000–2010)

Boka plats här!