VIVA dans & teater - Modern jazz & Dansmix

  • Öppettid

    22 nov 16:00–18:30

  • Plats

    b-salen

VIVA dans är en dansskola och ett scenkonstkollektiv. Alla våra kurser bygger på normkritisk pedagogik!

DANSMIX

Dansmix är en vidareutveckling av barndansen och blir en introduktion till modern dans och jazzdans för de äldre eleverna. Här får du utveckla din musikalitet och taktkänsla, koordination och testa olika rörelseuttryck. Improvisation och skapande är viktiga moment i kursen, och du får dansglädje och energi på köpet.

Vi lär oss enkla grundsteg och rörelsekombinationer. För den som vill finns möjlighet att delta i uppvisning vid terminens slut. Vi utgår från varje elevs individuella förutsättningar och jobbar med gemensamt lärande och gruppdynamik. Musiken är varierad och åldersanpassad.

För att anmäla dig till en kurs, maila: vivadans@live.se. Ange kurskod, deltagarens namn, personnummer och telefonnummer till vårdnadshavare. 

 

MODERN JAZZ

Modern jazz är en fartfylld, dynamisk och musikalisk dansstil där du får jobba både fysiskt och med uttryck / gestaltning. Tekniken är en kombination av modern dans och jazzdans. Musiken är varierad - allt ifrån klassisk musik till de senaste hitsen. Lektionerna innehåller uppvärmning, teknikträning, improvisation och rörelsekombinationer. Vi utgår ifrån varje elevs individuella förutsättningar och jobbar med gemensamt lärande. Här får du träna mycket koreografi och för den som vill finns möjlighet att stå på scen, både i samband med terminsavslutning och arrangemang under terminen, beroende på aktuella riktlinjer.

För att anmäla dig till en kurs - maila oss på vivadans@live.se. Ange kurskod, deltagarens namn, personnummer och telefonnummer till vårdnadshavare.

 

MIX11 - DANSMIX 6-7 ÅR
ålder: född 2014-2015 (inga förkunskaper krävs)
dag / tid: måndag / 16:00-16:55
pedagog: Tiina Lindberg
kursstart: 30 augusti
kursavgift: 1600 kr / 12 ggr
kurskod: MIX11
BOKA

JAM11 - MODERN JAZZ 10-13 ÅR
ålder: född 2008-2011 (inga förkunskaper krävs)
dag / tid: måndag / 17:00-18:30
pedagog: Tiina Lindberg
kursstart: 30 augusti
kursavgift: 2200 kr / 12 ggr
kurskod: JAM11
BOKA