Känslolabyrinten - en dansteater om känslor

 • Öppettid

  13 aug 10:00–12:00

 • Pris

  kostnadsfritt

 • Plats

  Skarpaby parklek

  Vid regn flyttas verksamheten in i Skarpnäcks kulturhus b-sal

Vågar du dig in i Känslolabyrinten? Här kommer du möta en vilsen gubbe och två dansande vägvisare. I en resa genom scenrummet bjuds publiken med på en vandring i känslornas värld på jakten efter ett förlorat skratt. Vad är det som krävs för att labyrintens utgång ska visa sig?

Tre personer har fastnat i en QR-kod

Föreställningen sätter temat känslor i fokus och bygger på barns egna berättelser om situationer där känslorna fick styra. Utifrån ett lekfullt perspektiv utforskar vi tillsammans innebörden av olika känslor och deras funktion. Med föreställningen vill vi ge barnen verktyg att hantera och kommunicera kring sina egna upplevda känslor samt få förståelse och respekt för andras.

Workshop: På ett lekfullt sätt utforskar vi hur olika känslor upplevs i kroppen och påverkar hur vi rör oss. Fokus ligger på kreativitet och eget skapande på barnens villkor.

Ålder: 6 - 9 år (OBS! De yngre barnen ska ha föräldrar med sig!)
Max antal deltagare: 25

Anmäl dig via tickster!