VIVA dans & teater - dansmix & barndans 4-11 år

  • Öppettid

    8 mar 16:00–18:45

  • Pris

    1400 kr alt. 1500 kr per termin

  • Plats

    b-salen

VIVA dans är en dansskola och ett scenkonstkollektiv. Alla våra kurser bygger på normkritisk pedagogik!

DANSMIX

Dansmix är en vidareutveckling av barndansen och blir en introduktion till modern dans och jazzdans för de äldre eleverna. Här får du utveckla din musikalitet och taktkänsla, koordination och testa olika rörelseuttryck. Improvisation och skapande är viktiga moment i kursen, och du får dansglädje och energi på köpet.

Vi lär oss enkla grundsteg och rörelsekombinationer. För den som vill finns möjlighet att delta i uppvisning vid terminens slut. Vi utgår från varje elevs individuella förutsättningar och jobbar med gemensamt lärande och gruppdynamik. Musiken är varierad och åldersanpassad.

För att anmäla dig till en kurs, maila: vivadans@live.se. Ange kurskod, deltagarens namn, personnummer och telefonnummer till vårdnadshavare. 

 

BARNDANS

Barndans bygger på lekfullhet och rörelseglädje. Genom olika övningar och danslekar tränar vi koordination, musikalitet och gestaltning. Vi testar olika rörelser och uttryck genom improvisation och skapande. För den som vill finns möjlighet att delta i en uppvisning vid terminens slut, vissa terminer håller vi dessa i danssalen sista lektionen och ibland deltar vi i ett större scenframträdande.

Vi utgår från varje elevs individuella förutsättningar och jobbar med gemensamt lärande och gruppdynamik. Musiken är varierad och åldersanpassad. Vi har barndanskurser där barnet deltar tillsammans med en vuxen, för 3-4 år och kurser där barnet deltar utan vuxen, för 4-5 år.

För att anmäla dig till en kurs - maila oss på vivadans@live.se. Ange kurskod, deltagarens namn, personnummer och telefonnummer till vårdnadshavare.

 

BA03 BARNDANS 4-5 år
dag/tid: måndag 16.00-16.45
start: 15 februari
ledare: Ellen Säbom
lokal: Skarpnäcks kulturhus
avgift: 1400 kr / 12ggr

MIX06 DANSMIX 6-8 ÅR
dag & tid: måndag 16.50-17.45
start: 15 februari
ledare: Ellen Säbom
lokal: Skarpnäcks kulturhus
ålder / nivå: f 10-12, alla nivåer
avgift: 1500 kr / 12 ggr

MIX07 DANSMIX 9-11 ÅR
dag & tid: måndag 17.50-18.45
start: 15 februari
ledare: Ellen Säbom
lokal: Skarpnäcks kulturhus
ålder / nivå: f 08-10, alla nivåer
avgift: 1500 kr / 12 ggr