Öppen scen & funkishäng - INSTÄLLT!

  • Öppettid

    25 nov 15:00–20:00

  • Pris

    kostnadsfritt

  • Plats

    foajén

Obs! På grund av pandemin och den rådande situationen är detta evenemang inställt!

Sjung, spela instrument, läs dikter, spela upp en sketch, dansa eller göra något annat roligt och kreativt som du tycker om att göra. På eftermiddagen har vi funkishäng med musikquiz eller karaoke. På kvällen kör vi igång med Öppen scen. Vi kommer även visa filmer gjorda av Ungdomsgården Träffstugan.

För dig 13-25 år!

Är du intresserad av att uppträda? Anmäl dig på mailadress: maria.viljakka.walter@stockholm.se senast 20/11 

Schema:
15:00-17:00: Funkishäng, musikquiz eller karaoke
18:30-20:00: Öppen Scen, framträdanden

Det kommer finnas möjlighet att köpa fika i foajén och pizzaslice eller nudlar på Skarpnäcks fritidsgård 1 tr upp.

"Öppen scen & funkishäng" är ett samarbete mellan: Skarpnäcks sdf (Skarpnäcks fritidsgård & Skarpnäcks kulturhus), Norrmalms SDF (Tre Liljor Ungdomsgård), Idrottsförvaltningen (Ungdomsgården Träffstugan), Kulturförvaltningen (Kulturskolan Resurscenter) & Fritidsförallastockholm