Kulturluckor

 • Öppettid

  8 dec 15:00–15:20

 • Pris

  Kostnadsfritt

  Vi bjuder också på glögg, pepparkakor och lussebullar.

 • Plats

  Utomhusscenen, Skarpnäcks Kulturhus

Kom alla barn och vuxna! Vi behöver hjälp att öppna Skarpnäcks kulturhus kulturluckor. Ta tag i en vän eller två och fatta luckan. Man vet aldrig vad som döljer sig där bakom.

1:a, 2:a, 3:e & 4:e advent kl. 15 på Skarpnäcks kulturhus utomhusscen öppnas luckorna till en kulturöverraskning för stora och små.

Lucka 2, den 8 december

Nu har det blivit dags för lucka nummer två och denna gång kliver en härlig trio upp på scenen. Tobias Östlund är sångare i Broken Door, Magnus Wikström multiinstrumentalist i bandet Môra-Per och Maria Liljebäck har ett förflutet på musikalscenen på West End. Tillsammans bildar de en trio som kommer att bjuda på låtar som sätter Stockholm och söderort på kartan.

Tidigare luckor

1 december: Den första advent får vi finbesök av Stran Cetin, Ellinor Lindahl och Zacharias Ulvskog som är medlemmar i Hedvig Eleonora Gospel Choir och har sin bas i Östermalm. Zacke har tidigare varit körledare i Tensta Gospel Revelation. Stran och Ellinor jobbar som körsångerskor bakom artister som Sabina Ddumba och Daniel Adams-Ray.