Säg det i toner – sånger från revy, film och kabaré

  • Öppettid

    21 nov 12:00–13:00

  • Pris

    Kostnadsfritt

  • Plats

    Skarpnäcks Kulturhus, A-salen

Sånger från revy, film och kabaré, av Caroline Langenheim. Caroline Langenheim sjunger och berättar om odödliga klassiker från scenens och filmens värld.

Några är bara glittrande glada och lättsamma och andra mer djupsinniga och tänkvärda – från Karl Gerhard och Jules Sylvain till Povel Ramel och Beppe Wolgers. Vi kommer bland annat att få höra Säg det i toner, Jazzgossen, Ta av dig skorna och Jag står här på ett torg.

Caroline Langenheim, deltidsölänningfrån Blackeberg utanför Stockholm, är en trägen arbetare i musikens vingård, såväl i Sverige som utomlands (Las Vegas!). Hon är verksam som sångerska, artist och kompositör, bland annat som låtskrivare och frontfigur i egna bandet Caroline says(SWE). Under de senaste åren har hon arbetat med olika konsertprogram, däribland Musikaliska nedslag i litteraturhistorien och Jazz på svenska. Caroline ägnar sig även åt vokal medeltidsmusik tillsammans med ensemblen Pisces Deioch samarbetar återkommande med banden Blomsterunge och Dom Dummaste.