Frank Sinatra – Livet och musiken

 • Öppettid

  10 okt 12:00–13:00

 • Pris

  Kostnadsfritt

  Ingen föranmälan. Våra aktiviteter är kostnadsfria, undantaget eventuell mat eller fika som du kan köpa från Nalin´s Café & Restaurang.

 • Plats

  Skarpnäcks Kulturhus foajé

Programmet är en musikalisk berättelse. Klockan vrids tillbaka till 1940-talets Amerika. En ung Francis Albert Sinatra slår igenom och blir ”Frank” med hela USA.

Berättelsen tar sin början i New Jersey, USA där en ung Sinatra tidigt inser att hans talang kan ta honom ut i världen. Den mest älskade musiken ur Frank Sinatras repertoar vävs samman med anekdoter ur hans händelserika liv. Låtar som Fly me to the moon, My way och New York, New York ingår.

Jakob Sollevi och Filip Ekestubbe träffades på Kungliga Musikhögskolan och arbetar sedan flera år som professionella jazzmusiker. De kan ses i olika sammanhang på Sveriges många jazzscener. Filip Ekestubbe är aktuell med sin skiva On a clear day och Jakob Sollevi kan bl.a höras i gruppen Stockholm Voices.