Loppis

  • Öppettid

    18 aug 12:00–15:00

  • Pris

    150 kr / 250 kr  • Plats

    A-salen

Varje termin arrangerar Skarpnäcks Kulturhus loppis, i regel den sista söndagen i månaden. Om du vill sälja, boka bord snarast; annars är det bara att komma och fynda!

Så bokar du bord

Varje bord har måtten: 120x70 cm. 150 kr för ett enkelbord och 250 kr för ett dubbelbord. Du bokar din plats genom att köpa biljett via Tickster.

Bokningen är bindande och kan inte avbokas, men om Skarpnäcks Kulturhus ställer in loppisen, får du tillbaka de pengar du betalt. Får du förhinder kan du ge bort/sälja din plats till någon annan, men meddela oss om detta i så fall.

Försäljning

Som säljare kommer du hit från kl. 11.00, för att hinna plocka upp dina saker och komma i ordning innan loppisen öppnar kl. 12.00. När du kommer hit blir du tilldelad ett redan uppställt bord (dubbel- eller enkelbord). Du har även möjlighet att ställa upp en egen, medhavd klädstång. Du får inte sälja mat; däremot får du sälja bakverk och drycker, om de är förpackade; ex. hembakade bullar i påse eller saft på flaska. Självklart får du inte sälja olagliga saker, såsom piratkopior.  

Hund?

Med hänsyn till allergiker får du inte ha med dig hund in i lokalen.

Avslut och undanplockning

Loppisen stänger 15.00. Efter det plockar du ihop dina saker och ser till att det är städat runt ditt bord och lämnar lokalen senast kl. 16.00.

Tips

Ha en kontantkassa med växel – både mynt och sedlar om du inte tar Swish. Införskaffa påsar så att kunden kan bära sakerna denne köpt. Säljer du föremål gjorda av glas eller porslin kan tidningspapper vara en idé.

Sälj billigt! Sätt inte priserna för högt, så du lättare blir av med sakerna. Försök gå runt och se vad andra tar för liknande saker och justera dina priser därefter.

Var ärlig! Informera om ev. brister och skador på det du säljer så ingen känner sig lurad.

Undvik att sälja trasiga och smutsiga prylar. Hela, rena och fina saker är mycket enklare att sälja och du får bättre betalt. Har du saker som du tror är svårsålda, men vill bli av med, kan du göra en gratislåda där du skänker bort dem.

Vi vill även upplysa alla deltagare om att parkering sker på (för parkering) avsedda platser!

Frågor?

Om du undrar något runt loppisen, kan du maila oss på skarpnackskulturhus@stockholm.se