Korallrevet / Finissage

  • Öppettid

    12 jan 14:00–16:00

  • Pris

    Kostnadsfritt

  • Plats

    Konstfoajén & B-salen

Finissage för konstverket KORALLREVET! Vi firar utställningsperioden tillsammans med PÅ EGNA BEN, som håller i dansworkshop. Det är bara att komma hit och delta!

Kom och se verket en sista gång!

Den konstnärliga verksamheten INUTI bjöds 2018 in för att delta vid Stockholms Kulturfestival. De bestämde sig för att, genom de traditionella hantverksmetoderna stickning och virkning, försöka skapa ett jättelikt korallrev tillsammans med kulturfestivalens besökare.

Verket växte långsamt fram under festivalperiodenens fem dagar i ett tält vid Norrbro. Förbipasserande bjöds in för att sticka och virka organiska former i orangefärgat garn. Desto fler som stannade till desto större blev korallrevet. Slutligen hade sammanlagt ca 3000 besökare varit med och bidragit till detta gemenskapliga konstverk.