Teaterkollo

Öppettid
6 aug 10:00–10 aug 15:00
Pris
Kostnadsfritt
Plats
A-salen

Tycker du om att spela teater? Vill du vara med och skapa en helt ny föreställning från grunden? Vill du lära dig mer om olika sätt för skådespelare att arbeta?

Teaterkurs i sommar!

I augusti kommer Teater Akut till Skarpnäcks kulturhus och leder ett dagläger för dig mellan 10-12 år som vill lära dig mer om scenkonst!Vi kommer att prova flera olika skådespelartekniker som t.ex. improvisationsteater, mask, clown och fysisk teater. Vi kommer också att prova på att skriva manus, bygga scenografi och massa annat som hör till teatern!

Tillsammans kommer vi att experimentera och testa olika saker och på så vis bygga en föreställning som vi, ifall gruppen vill det, kan visa upp sista dagen. Vi kommer att vara både inomhus och utomhus, få massa nya vänner och ha en riktigt härlig teaterspäckad sommarlovsvecka!

Du behöver inte ha någon tidigare erfarenhet, kursen är kostnadsfri (fri lunch ingår), men vi har ett begränsat antal platser, så anmälan dig snarast!

 

Pedagoger från Teater Akut:

Hanna Nygren, läser till dramatiker på Stockholms dramatiska högskola och har jobbat som teaterpedagog.

Amanda Lebert är utbildad till scenkonstproducent på Malmö högskola och har bland annat jobbat med scenografi, ljussättning, performance och interaktiv teater.

André Hasselgren läser till kördirigent och musiklärare med inriktning mot kör och sång på Kungl. Musikhögskolan och också jobbat som teaterpedagog.

 

Anmäl ditt intresse

Anmälningsperioden har passerat!