Vi kvinnor

Öppettid
17 mar 14:30–18 mar 01:00
Pris
Kostnadsfritt

Vi kvinnor syftar till att genom musik, dans och humor sprida kunskap om kampen mot utanförskap, hedersvåld & diskriminering.

Syftet är att hitta ett sätt att stödja varandra inom olika grupper. Att bejaka sin sexualitet och kräva sina rättigheter. Dessutom handlar det om att vara sig själv, att få bli kär i vem man vill, att gifta sig med vem man vill, att känna sig bra och viktig; samt att kunna bestämma över sin egen kropp.

 

Konferens

kl. 14.30 - 21.00

ASOV Stockholm bjuder er alla till konferens med tema "VÅRT HEM TILLSAMMANS" Konferensen kommer att beröra vardagslivet; från sexuellt våld, genus, hiv, sexualitet, samt tro och kvinnas plats i samhället i dag.

Medframträdanden av Anna Mia Ekström (forskar inom HIV), Tina Nevin (barnmorska och sexolog), Lise Manzambi (evangelist), Eliezer Ntambwe (journalist), Sissela Nordling Blanco (gruppledare Stockholm Stadshus FI) & Wastara Juma (skådespelare, musiker & debattör).

 

Framträdanden

kl.21.00 - 01.00

FILMVISNING / TRADITIONELL DANS / AFRODANS / TEATER / KOMIKERN MISTER SIATULA

Anmäl er: sms:a 00467 9915 25 eller maila till asovstockholm@hotmail.fr

ASOV Stockholm i samverkan med DBF Gotland, Dada Afrika, Global Congo Diaspora, ASOV TV & AIEF

läs mer om ASOV här: https://www.asovstockholm.org/