Prislista & bokning av lokaler

A-Salen

A-salen: 717 kr per timme
(A-salen har inget ungdomspris som B- och C-salarna har).

Är det så att ni behöver lite extra, vilket kan vara fallet när du bokar för mindre evenemang och konferenser till exempel, är priset för A-salen 945 kr per timme.

Priset för större evenemang i A-salen är 1094 kr per timme. Då ingår personal samt all tillgänglig teknik.

Det finns möjlighet att boka läktare med sittplatser för 139 personer. Två platser finns för större el-rullstolar. Mindre rullstolar kan placeras framför läktaren.

För grupper under 30 personer i antal, som utför sluten samt helt självständig verksamhet och endast använder sig av en sal utan teknik, utrustning eller service utöver det som ingår i själva rummet, gäller priset: 236 kr per timme (endast under öppettider och inkluderar inte fester).


B-Salen

B-salen: 618 kr per timme

För grupper under 30 personer i antal, som utför sluten samt helt självständig verksamhet och endast använder sig av en sal utan teknik, utrustning eller service utöver det som ingår i själva rummet, gäller priset: 157 kr per timme (för vuxen); 75 kr per timme (för ungdom). Priset gäller endast vid bokning under öppettider och inkluderar inte fester.

Ungdomspriset är aktuellt i de fall en eller flera ungdomar själva initierar en aktivitet för andra ungdomar. Som ungdom räknas du mellan 18-26 år. Observera att i de fallbokande ungdom inte fyllt 18 år än krävs en förälder/vuxen som ansvarar för kontrakt och betalning.


C-Salen

C-salen: 445 kr/timme.  

För grupper under 30 personer i antal, som utför sluten samt helt självständig verksamhet och endast använder sig av en sal utan teknik, utrustning eller service utöver det som ingår i själva rummet, gäller priset: 131 kr per timme (för vuxen); 75 kr per timme (för ungdom). Priset gäller endast vid bokning under öppettider och inkluderar inte fester.

Ungdomspriset är aktuellt i de fall en eller flera ungdomar själva initierar en aktivitet för andra ungdomar. Som ungdom räknas du mellan 18-26 år. Observera att i de fallbokande ungdom inte fyllt 18 år än krävs en förälder/vuxen som ansvarar för kontrakt och betalning.


Replokal

Vuxen 131 kr/timme alternativt abonnemang om 788 kr/månad (abonnemanget betalas 10 av årets 12 månader med1 månads uppsägningstid).
Ungdom ** 98 kr/timme alternativt abonnemang om 525 kr/månad (abonnemanget betalas 10 av årets 12 månader med 1 månads uppsägningstid)
Barn & ungdomar under 18 år repar kostnadsfritt under husets öppettider och under vuxens ansvar.

(alla priser inklusive moms)

Vi har ett tak (max. 8 timmar/månad) på antalet repetitionstimmar, för att så många som möjligt skall ha tillgång till lokalen.


Screentryck

Vuxen 53 kr/timme/person (inkl. moms men exklusive material)
Ungdom ** 39 kr/timme/person (inkl. moms men exklusive material)
Barn under 18 år får trycka kostnadsfritt under handledning av betalande vuxen.

Vid ramar större än A3 tillkommer en kostnad på 10 kr/h
(alla priser inklusive moms)

____________________________________________________________

* Ungdomspris för bokning av B-& C-salen gäller vid konstnärliga aktiviteter initierade och drivna av ungdomar för ungdomar mellan 18–26 år.

** Ungdomspris Replokal & Screentryck för ungdomar mellan 18–26 år.


Bokning av lokaler

Boka screentryck och replokal:

Vår reception handhar bokningsfrågor per telefon till screentryck och replokal. Tel: 08- 508 172 14.

Om ni har svårt att komma fram går det även bra att e-maila nedanstående e-mailadress.

Boka övriga salar:

Övriga lokalbokningar görs via e-post till: lokaler.kulturhuset.skarpnack@stockholm.se

Vid din bokningsförfrågan ange då:

  • Namn på dig eller organisation samt personnummer/ organisationsnummer samt faktureringsadress och kontaktuppgifter
  • Vilken lokal det gäller, samt datum och tider
  • Vilken typ av evenemang eller aktivitet ni ämnar att ha. Om ni kommer att behöva någon form av teknik (exempelvis mikrofon, scenljus eller projektor)
  • Om ni behöver tekniker och/eller husvärd
  • Om ni behöver tillgång till föreningsköket

 

Uppdaterad