Kapsel - Bevis

Fredag 4 december kl. 9.00 & 10.45
Föreställning riktad mot Förskola
För 4-5 år
Längd 45 minuter

Som en del av programmet Skarpnäcks Kulturhus 30 år gästar Kapsel med föreställningen Bevis som ger en underhållande inblick i några udda utvalda sällsyntheter. Med användande av koncept från astronomi, fysik, kemi, psykologi, musik, historia och teknologi tillsammans med cirkuskonsterna jonglering och magi.

Råttfällor, golfklubbor, tidningar, ballonger, fjädrar, snören, hårtorkar, plastfiskar, soppåsar och pingisbollar används i koreograferade experiment som bjuder in till skratt och förundran hos publiken.

Två cirkusartister söker nya möjligheter i det vardagliga livet och omdefinierar sin värld längs vägen. Bevis är full av nyfikenhet och dess huvudsakliga tema är att sammankoppla information. Den mest häpnadsväckande uppfinningen, eventuellt under hela mänsklighetens historia, har varit internet. Internet har förändrat sättet vi lever på endast genom att göra information tillgänglig, och tillåter även överraskande upptäckter genom nya förbindelser. Det är inte informationen själv som har revolutionerat världen, utan de unika kombinationerna möjliga.

Denna show drar nytta av informationens ålder, och presenterar idéer som förr inte var möjliga. Forskning inom tricks och färdigheter som är sedan länge glömda är sammansatt med nutida innovationer för att producera en show vilken fångar fantasin.

Föreställningen sker som en satsning av Stockholms stads Kulturförvaltning med stöd från Kulan, Dans i Stockholms stad och län och Skarpnäcks Kulturhus.

Biljetter

Gratis inträde men biljett krävs. Boka din biljett genom
webreservation: klicka här för att gå till webreservation >
Telefon: 0771-47 70 70
Reception: Biljetter kan även hämtas i Skarpnäcks Kulturhus reception, Skarpnäcks allé 25 under öppettider.

Senast uppdaterad 13 november 2015