Dörren

För barn: 2-6 år
Biljettpris: 50kr

Dörren är en dansföreställning av Robin Dingeman som lekfullt berättar om vad som kan finnas bakom en dörr och hur en dörr genomgår en förvandling.

Att öppna dörren kan vara början på något nytt. Ett äventyr, en lek, en väg till en ny värld. Dörren leder från ett rum till ett annat. Ska vi öppna dörren tillsammans?

Genom en lek med fantasi, kropp och musik är föreställningen Dörren både ett svar på barnens fantastiska och underbara livskraft och ett försök att göra dem medvetna om den. Att uppmuntra dem till att njuta av, utnyttja och omfamna denna inneboende kraft. Dörren handlar om hur fantasin ger oss en möjlighet att gå från inget till något, från ingenstans till någonstans.

Den svensk-brittiska koreografen Robin Dingemans fick uppdraget att skapa föreställningen som en del av ett internationellt arbete med att få erfarna samtida konstnärer att skapa konstnärligt kvalitativa och utmanande konstverk för barn.

Speldatum

Tisdag 24 mars kl. 09.30 - slutsålt
Tisdag 24 mars kl. 10.45 - slutsålt
Onsdag 25 mars kl. 09.30 - slutsålt
Onsdag 25 mars kl.10.45 - slutsålt
Torsdag 26 mars kl. 09.30 - slutsålt
Torsdag 26 mars kl. 10.45 - slutsålt

Boka biljetter

Biljetter bokas via skarpnackskulturhus@stockholm.se / 08-508 17 218
Uppge: skola, adress, organisationsnummer, antalet barn och vuxna, barnens ålder samt kontaktuppgifter.

Föreställningen är skapad på uppdrag av South East Dance, DanSCe Dialogues och Weld samt finansierad av Englands kulturråd. Weld stöds av Kulturrådet, Stockholms stad och Stockholms läns landsting.

Koreografi: Robin Dingemans
Skapad & framförd av: Chris Knight och Ana Mrdjanov
Dramaturgi: Lou Cope
Designer: Joao Carreiro
Kompositör: Manuel Pinheiro

Senast uppdaterad 10 mars 2015