Hitta hit

Att hitta till Skarpnäcks Kulturhus är lätt oavsett om du åker kommunalt, cyklar eller åker bil. Skarpnäcks Kulturhus ligger på Skarpnäcks allé 25, mitt i Skarpnäck.

Den närmsta tunnelbanestationen är logiskt nog Skarpnäck som också är slutstation på linje 17. Ta höger när du kommit ut från stationen så ligger Skarpnäcks Kulturhus på höger sida efter cirka 150 meter.

Bussarna 181 Farsta strand - Skarpnäck, 172 Norsborg - Skarpnäck och 173 Älvsjö - Skarpnäck stannar alldeles intill Skarpnäcks Kulturhus.

Väljer du att ta bilen finns viss parkering längst Skarpnäcks allé (1 tim. gratis). Bredvid Skarpnäcks Kulturhus finns en parkering där du kan stå 3 timmar gratis. Cirka 150 meter från Skarpnäcks Kulturhus finns parkeringshus som kostar 30 kr/dygn.

Trevligast och bäst är väl ändå att cykla. Det finns fina cykelvägar från alla väderstreck till Skarpnäcks Kulturhus.

Länk till karta (extern hemsida)

Skarpnäcks Kulturhus
Skarpnäcks allé 25