Vårt Skarpnäcks Kulturhus

Bilder

Foto Lennart Elovsson Förstorad bild

Helgen 4-6 december firade Skarpnäcks Kulturhus 30 år. Detta var startskottet för utställningen Vårt Skarpnäcks Kulturhus där vi önskar höra dina tankar och idéer om framtiden!

Utställningen visas 4 december - 15 december

Hur önskar du att verksamheten ska utvecklas? Vad vill du se mer av? Hur vill du samverka med Skarpnäcks Kulturhus? Välkommen in och lämna dina tankar och idéer direkt på konstväggen!

Vi tror på många produktiva år framöver, fyllda med ett brett utbud av kulturaktiviteter. Skarpnäcks Kulturhus utvecklas kontinuerligt och för dörren står bland annat en större satsning på musikverksamhet, en öppnare mötesplats för alla och en strävan att skapa en bred plattform från vilken medborgarna kan bli delaktiga och engagera sig i det lokala kulturlivet.

Hur dina idéer kommer in i verksamheten

Målet med att höra dina idéer är för att ha dessa som underlag främst för verksamhetsplanering 2016-2017  men även ur långsiktiga perspektiv. Insamlandet kommer att leda till en sammanställning som kommer att återfinnas i Skarpnäcks Kulturhus reception och på hemsida för att därefter hålla en aktiv dialog om fortsatt utveckling.

Foton

Utställningen visar även foton av Eva Wernlid och Lennart Elovsson.

Under 30 årshelgen visades även två filmer av Gunnar Jutelius. Dessa visas inte i konstfoajén nu men du har möjlighet att se dem på länkarna nedan.

Fyra arkitekter om Skarpnäck>
Stadsvandring i Skarpnäck>

Firandet av Skarpnäcks Kulturhus 30 år

För dig som är nyfiken på vad som hände under firandet av Skarpnäcks Kulturhus 30 år så går programmet att ladda ner.

Ladda ner programmet genom att klicka här>

Senast uppdaterad 15 december 2015