Konstverk sökes: Alla drömmars Skarpnäck

Vill du bidra med ett konstverk till kommande utställning under temat Alla drömmars Skarpnäck? Fint som fult, ung som gammal olja installation akryl foto skulptur streetart ljud, tush, vad helst du gör. Låt oss få ta del av drömmarna du bär på och drömmarna platsen gömmer. Vad kom du hit med och vad blev det? Nattdrömmar dagdrömmar mardrömmar och drömmarna om vår och din framtid. Skrivna konstverk går också bra!

 Om ansökan:

Deadline ansökningar 30 oktober till konstfoajen@stockholm.se  

För att vi ska hantera din ansökan på ett bra sätt behöver vi en kort text om dig själv, och vad du tänkt göra, dina kontaktuppgifter, samt digitala kopior av dina/ditt alster. Hängning tisdag 14 november och onsdag 15 november. Vernissage lördagen den 18 november, nedmontering 19 december.

Om Konstfoajén:

Konstfoajén är en plattform där etablerade konstnärer liksom oetablerade får en möjlighet att exponera sin konst. I konstfoajén jobbar vi ofta tematiskt och med interaktiva moment där vi även har workshops kopplade till utställningen, där besökaren får en möjlighet att bekanta sig med den aktuella konstformen och bli en del av utställningen. I vårt urval försöker vi ta hänsyn till en bred representation både vad gäller konstformer och utställare.

 

Har du en större utställning du vill du ställa ut i vår konstfoajé?

- Välkommen att skicka in din ansökan till oss.

Mer info och anmälan här >

Senast uppdaterad 10 oktober 2017