Bygg och uppfinn musikinstrument

Tisdag 7 april kl. 13.00 - 16.00
För 7 år och uppåt.

Music For All bjuder tillsammans med Miljöverkstan in till att återvinna, återanvända och förvandla skrot, elektronik, plastdunkar, leksaker och köksredskap, till uppfinningar och musikinstrument.

Music For All tror att musikalitet finns hos alla och att alla som önskar det ska kunna spela och skapa musik, oavsett bakgrund, ålder, funktionsskillnader. Därför har de studerat och utvecklat undervisningsmetoder som gör det lättare att komma in i musiken, förstå hur den funkar, börja spela instrument och skapa.

Tillsammans spelar vi grymt svängig musik med inspiration från funk, noise, hiphop, Brasilien, Afrika och Bali. Samtidigt som vi har kul, lär oss massor så lär vi oss att värdera det vi har och det vi bygger med våra händer, även gamla använda saker, och att man kan göra på andra sätt än slänga gammalt och köpa nytt.

Första gången är på Skarpnäcks kulturhus tisdagen den 7 april kl. 13.00 – 16.00 därefter är du välkommen till Miljöverkstan under fem tisdagskvällar under april och maj på Flygargatan 2 i Skarpnäck. Som avslutning kommer vi att spela på Hållbarhetsfesten den 30 maj på Flaten.

För mer information om Miljöverkstan klicka här> http://www.miljoverkstan.se/
För mer info om Music For All klicka här> http://yannlenestour.wix.com/musicforallsvenska

Kategori: Barn och ungdom

Arkiverad

7 apr, 2015

tisdag
13:00-16:00