FUNKY 4 GENERATIONS

Söndag 18 maj kl. 16.00 – 00.00 dans och musikevenemang av: Funky 4 Corners

Söndagen 18 maj anordnas en funktillställning utan dess like i Skarpnäcks Kulturhus. Kom till oss för att uppleva liveband, danstävlingar, öppna dansgolv, showcase, god stämning och härliga människor.

Vi börjar med att ha ett öppet dansgolv fram till klockan 17.00 då danstävlingarna går av stapeln. Slå er ner och njut av underhållningen. Under kvällen kommer fler tillfällen för att dansa loss själv och mingla med andra äga plats. Vi varvar under kvällen danstävlingar med Soul Train, live band, DJ, öppet dansgolv osv. I foajén kan man också hänga för att titta på konst av dansare, köpa unika t-shirts eller bara träffa nya människor och supa in atmosfären. Du kan dyka in redan när vi öppnar dörrarna kl. 16.00  eller komma senare på kvällen, du kommer inte missa festligheterna oavsett!

Läs mer om evenemanget på FB genom att klica här>

Biljettpris
110 SEK på plats

Domare
Don ”Campbellock” Campbell – Kalifornien
Kwon ”Locking Khan” Seok-Jin – Sydkorea
Alexander ”A-Train” Dam – Sverige

Host
Niki Tsappos

Musik
DJ Jam One - spelar funk på vinyl   
Åttamannaband: Synchopaths – funkband

OM FUNKY 4 CORNERS

Vi är en ideell dansorganisation var syfte är att utveckla och sprida dans och funkkulturen i Sverige.  Vi vill genom olika typer av evenemang göra denna kultur tillgänglig och entusiasmerande för alla. Vi som arbetar med föreningen dansar locking sedan flera år tillbaka och brinner för dansen och musiken. Nu anordnar vi detta evenemang i Skarpnäck för att dela med oss av vår passion och hoppas att ni ska tycka om det lika mycket som vi gör!

Läs mer om Funky 4 Corners på FB genom att klicka här> 

Varmt välkomna!

Kategorier: Evenemang, Barn och ungdom

Arkiverad

18 maj, 2014

söndag
16:00-00:00