Citatverkstad

Tillsammans med dig skapar vi nästa screentrycksutställning "Citat" som kommer att visas i konstfoajén 16 nov – 10 dec!

Citatverkstad är en workshopserie där alla som vill kan vara med och skapa egna citat, använda favoritcitat, screentrycka, pyssla och medverka till utställningen. Inga förkunskaper krävs, öppet för alla åldrar, material finns på plats, kostnadsfritt.

Under workshoparna hittar vi på våra egna citat. Därefter trycker vi dem på tyg eller papper med screentryck. Om du inte testat screentryck innan är detta ett bra tillfälle att pröva på. Detta motsvarar dock inte en grundkurs i screentryck.

När vi är klara fyller vi Konstfoajén med våra verk och har tillsammans skapat utställningen Citat!

Workshopdatum

Måndag 21 okt kl. 16-19
Lördag 26 okt kl. 11-15
Måndag 4 nov kl. 16-19
Onsdag 6 nov kl. 16-19
Måndag 11 nov kl. 16-19

Vernissage

Lö 16 nov kl. 12-15

Medverka utan att vara med i citatverkstan

Det går att medverka i utställningen även om du inte deltar i citatverkstaden. Bredda temat på det sätt som passar dig, det viktiga är att vi håller oss till den magnifika konstformen screentryck! Anmäl ditt deltagande senast den 7 november till konstfoajen@stockholm.se / 08-508 17 218.

I anmälan ska du skicka med bilder på de verk du önskar att delta med samt storlek. Senast den 11 november ska verken vara inlämnade i receptionen. Observera att viss gallring sker. Det är kostnadsfritt att delta i utställningen och du har möjlighet att sälja dina verk.

Gå en grundkurs i screentryck

För dig som vill lära dig screentryck hålls regelbundet grund och fortsättningskurser. För dig som redan kan trycka finns möjlighet att hyra lokal. För mer info klicka här >

Kategorier: Utställning, Barn och ungdom, Senior

Arkiverad Fri entré

11 nov, 2013

måndag
16:00-19:00